Evelien Roode
Geestelijke verzorging & Ritueelbegeleiding
tel:06 304 18 364
mail: evelien@pastoraalwerk.nl
alle gekleurde vakjes hebben een brainweef
<
oktober 2010
>
zo
ma
di
wo
do
vr
za
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2009
2010
2011
2012
DE BRAINWEEF VAN 7 oktober 2010
De week van Zwitserland
In Zwitserland
heeft kaas maken
een eeuwenlange traditie.
Emmentaler, Gruyère en Sbrinz,
maar ook Appenzeller of Tête de Moine
horen zowel in Zwitserland
als daarbuiten tot de bekendste kaassoorten.
Het aanbod is echter wezenlijk groter,
want er zijn meer dan
450 Zwitserse kaasspecialisten.
Zwitserse kaas valt niet alleen op
vanwege het grote aantal soorten,
het is een gezond basisvoedingsmiddel,
dat zich in de keuken op veel manieren
laat verwerken tot smakelijke gerechten.